Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11422/19020
Type: Trabalho de conclusão de graduação
Title: Polo gastronômico como experiência do século XX
Author(s)/Inventor(s): Vieira, Luiza de Souza
Advisor: Pimenta, Gustavo
Co-advisor: Pavan, Juliana Silva
Abstract: Indisponível.
Keywords: Restauração
Conservação
Monumentos
Subject CNPq: CNPQ::CIENCIAS SOCIAIS APLICADAS::ARQUITETURA E URBANISMO
Production unit: Faculdade de Arquitetura e Urbanismo
Publisher: Universidade Federal do Rio de Janeiro
Issue Date: 2021
Publisher country: Brasil
Language: por
Right access: Acesso Aberto
Citation: VIEIRA, Luiza de Souza. Polo gastronômico como experiência do século XX. 2021. 48 f. Trabalho Final de Graduação (Graduação em Arquitetura e Urbanismo) – Faculdade de Arquitetura e Urbanismo, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, 2021.
Appears in Collections:Arquitetura e Urbanismo

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LSVieira.pdf21.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.